Navrhované Premostenie Kellerovej ulice (ST-02) a Centrum volného času (ST-03) je druhou etapou stavebného súboru Xawax Polyfunkčné centrum. Stavby sú situované severne od historického centra mesta Bardejov a sú hmotovo aj dispozične spojené s Polyfunkčným objektom (ST-01,etapa 1),  ktoré je v súčasnosti vo výstavbe. Územie mierne klesá na sever, smerom k riekeTopľa.Stavby sa nachádzajú za severnou hranicou mestskej pamiatkovej rezervácie mesta Bardejov a sú umiestnené mimo chránené výhľadové kužele. Premostenie (ST-02) spája Polyfunkčné centrum s existujúcou budovou Katastrálneho úradu  a Obvodného úradu na výškovej úrovni +4380 relatívnej výšky (r.v.+0,000 = +271,860 m.n.m.). Navrhovaná prejazdná výška nad ul Kellerovou je 4,500 m. Šírka Premostenia je 22m, jeho celková dlžka je 39m a z toho preklenutie Kellerovej ulice je 22,5m dlhé.

Premostenie (ST-02) je riešené ako 3 podlažná stavba, s preklenutím Kellerovej na 2.podlaží na úrovni +4,380m r.v., s relatívnou výškou strechy-terasou na úrovni +9,080m  (r.v.+0,000=n.v.+271,810 ) a výškou strechy vstupnej haly +14,735m. Fasádu tvorí ľahký obvodový plášť kombinovaný s kamenným obkladom. Letná terasa baru má podlahu aj pergolu drevenú, časť strechy je vysadená zeleňou.

CVC (ST-03) je riešená ako štvorpodlažná budova s relatívnou výškou strechy +13,320m. Je majetkovo i prevádzkovo samostatný objekt, hoci je konštrukčne a staticky spojená s Premostením.

Dve dolné podlažia učební a multifunkčnej sály tvoria podnož, ktorú presahuje na všetky strany dvojpodlažná telocvičňa so zázemím. Funkčné určenie priestorov je prenesené do fasády – učebne majú veľké presklené plochy, telocvičňa zasa plnú stenu s pásovými oknami pod strechou.

Tvarové členenie stavby je zvýraznené i materiálovým riešením fasády – podnož má kamenný a telocvičňa obklad s imitáciou dreva.

Strechy oboch stavieb slúžia na umiesnenie technického zariadenia budov.