Bola navrhnutá kuchyňa s dvomi rovnobežnými pracovnými plochami. Chladnička zostala na svojom mieste, no bolo vstavaná do súvislej steny v kombinácii s výsuvnou skriňou. Snahou návrhu bolo vytvoriť správne dispozičné riešenie, kde je smer toku práce logický. Suroviny vyberané z chladničky a zo špajze sú spracovávaná na ploche pred chladničkou, potom umyté v dreze, spracované na menšej ploche pri sporáku a uvarené na sporáku alebo vo varnom centre. Servírovanie pokrmov je možné na pohotovostnom stolovaní v kuchyni alebo v jedálni.

Na podlahu bol navrhnutý gres od spoločnosti Mirage, kolekcia Limestone, leštený. Špárovacia hmota Prince Color - bledohnedá.

Dolné kuchynské skrinky majú dvierka plné. Sú tvorené kombináciou dvierok a zásuviek. Horné dvierka kuchynských skriniek sú plné aj sklenené.  Plné dvierka sú lesklé – farba vanilka. Úchyty zásuviek a rámy presklených dvierok tvorí brúsený hliník. Sklo dvierok – mliečne biele. Sokel kuchynskej linky a spotrebiče - nerez s úpravou proti otlačkom prstov.

V kuchyni sú dva typy osvetlenia - priame a nepriame. Priame osvetlenie zabezpečujú stropné do podhľadu zapustené svietidlá – Multiquadro Deep. Nad obomi časťami kuchynskej linky je spustený podhľad o 120 mm. Je ukončený 150 mm širokým vyložením hrúbky 50 mm, na ktorom je umiestnený led pás zabezpečujúci nepriame rozptýlené svetlo.Vypínače sú od firmy Legrand, séria Valena, farba béžová. Súčasťou je aj rádio v rámiku vypínača, napojené na stropné reproduktory

Drez je silgranitový drez s vaničkou a odkvapom od firmy Blanco, farba šampaň. Zmiešavacie batéria je tiež od firmy Blanco dvojfarebná silgranitová  Zenos.Pracovná doska Sprela, dekor walnut, pri varení hr. 38 mm, na ostrovčeku 60 mm.

Veľká vďaka za realizáciu patrí spoločnosti Rasinterier, za kvalitu vyrobeného nábytku do posledného detailu.