Architektonické stvárnenie objektu vychádza z účelu a funkcií jednotlivých plôch interiéru, ako aj z nadväznosti na tvary a povrchové materiály ktoré reprezentujú a zohľadňujú účel stavby so snahou vytvoriť hodnotný architektonický priestor aj v rámci novovznikajúceho areálu.

Dominantou objektu je nárožná vstupná časť orientovaná na južnej a východnej strane smerovaná k príjazdovým komunikáciám areálu. Zapustenie vstupnej časti zároveň vytvára prekrytie výkladovej časti fasády a pozýva návštevníkov. Západná časť objektu je znížená na výšku jedného podlažia kvôli dodržaniu výškových regulatívov.

Zasklené fasády sú použité na 1.NP v zapustenej juhovýchodnej časti objektu, kde tvoria časť fasády určenú na výklady. Zasklené fasády na 2.NP na západnej strane objektu tvoria presvetlenie priestoru pre kaviareň a zároveň poskytujú denné osvetlenie pre pasáž.

Na 1.NP sa  nachádzajú prenajímateľné priestory, všetky so vstupom z pasáže. Na 2.NP sa nachádza kaviareň a prenajímateľné priestory tak isto všetky so vstupom z pasáže. Kaviareň má na západnej fasáde výstup na pochôdznu terasu, ktorá sa nachádza na streche zníženej časti objektu. Na streche dvojpodlažnej časti objektu sa nachádzajú technologické zariadenia, tieto sú pohľadovo kryté zvýšenou atikou tak, aby nenarúšali architektúru budovy. Na 1.PP sú umiestnené parkovacie státia pre 38 áut. Zostávajúci priestor je využitý na technologické, obslužné a hygienické priestory. V suteréne sa ďalej nachádzajú sklady. Prístup do 1.PP je cez vonkajšiu rampu, ktorá zároveň zabezpečuje prístup aj do skladov. Pri rampe bude umiestnené odpadové hospodárstvo prekryté zeleňou.

Prevažný počet parkovacích miest je podzemnej časti objektu, pri vstupnej časti sa nachádzajú pohotovostné parkovacie miesta na teréne.